Flying Twitter Bird Widget By Blogger Modifiye

15 Mart 2014 Cumartesi

Masal dedikleri gerçek olur mu ki ?



Herkeseeee Uzun uzun bir zamandan sonra yeniden Merhaba ! :)
Beni biliyorsunuz içimden gelmeyen bir şeyi sonucu ne olursa olsun asla yapmam ! Bu konuda fazlasıyla netim sanırım :) Çok heyecanla başladığım blog'a uzun süredir yazamıyorum... Elim varmıyor.. Bir kaç gün önce öyle bir şey oldu ki heyecanımdan her yere yazasım herkese haykırasım var...
Benim Kurbağa prensim katıldığı bir programda Türkiye'ye gelmek istediğini 2. kez söyledi.. Bu sefer ki şöyleydi ama : Dizi bittikten sonra Türkiye'ye gelme planım var şeklindeydi..Ne şiirler, ne yazılar gönderdim.. Yerine ulaşmış mıdır ki ? Ona ulaşmadıysa bile evrene bu kadar ''umut'' gönderirsen gelir bir gün seni bulur :) Hani şu çok malum söz var ya nasıldı? ''Arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. '' Tam da böyle oldu işte.. Biraz sabrı tükenmişlik vardı uzun zamandır bende, kalbimde kırık fan misali... Gerçekten bağımlılık derecesine gelen bütün bu duygulardan kurtulmak istedim.. Nitekim 89'luyum ben bu kadar aşırı sevgi küpüne zarar misali kurtulmak istedim ! yavaş yavaş uzaklaştım ... ama sonra sanki yapma der gibi mesaj gönderdi evren bana :) okuyan kimilerine bu saçma ve abartı gelse de bu Masal'ın dünyası Masal'ın gerçekleri işte...  Gelelim nasıl öğrendim bu programı .. Jung Il Woo Turkey Fun Club adminlerinden twitter'da paylaştığı yorumundan sonra :) Gün boyunca ilwoo'nun yabancı fanları programın linkini paylaşıp duruyolardı ben unutmak istiyorum ya göz ucuyla baktım baktım ama bi türlü açmadım izlemek için :) Saraç admin paylaşınca içimdeki aşk pöykürdü tabi .. Twitte aynen şöyleydi :)  :










Neyse oturdum programı izledim ... Yalnız bişey farkettim İngilizcem oldukça gelişim göstermiş yada ben heyecandan İngilizceyi iyice söktüm :D alt yazıyı öyle bir çeviriyorum ki adeta yer gibi :)))) Programı izlemek isteyenler için buyrun efendim ... 07:46'da Sunucu o malum soruyu soruyor :) Seyahat için nereye gitmeyi düşünürsün ?





Hiç düşünmeden '' pat '' diye Türkiye demesi beni nasıl şaşırttı... Benim gibi tüm ilwooz'ları da tabi ki :) Heyecanımı anlatacak o kadar çok kelime var ama ben hiçbirine anlam yükleyip mantıklı bir cümle oluşturamıyorum.. Beni bilen biliyor demeden edemiyorum ... İlwoo benim hayallerim... ilwoo benim kimseye göstermediğim 2.yüzüm 2.Masal'ım ... Uzaktan izlemeye doyamadığım ... gelme ihtimali bile dünyamı değiştirenim... Söyleyecek o kadar sözüm var ki içimden geldikçe dizelere döküyorum zaten... Bir ihtimal gördüğünü düşünüyorum twitleri hatta profillerimize bile bakıyo olabilir :) kim hergün benim gibi taciz ediyo ki ilwoo'yu :))) benimle birlikte bir kaç yabancı fan'da var tabi ki... Türkiye'yi bilmesi, bizi sevmesi için küçük ama değerli şeyler yapıyoruz.. yapılıyor.. 

Jung II Woo Turkey ailesi tarafından hazırlanan video ilwoo'muz tarafından RT edilmiş ve bize mutlaka bir gün geleceğine dair de bir söz vermişti . Bugün o söze daha yakın hissediyorum kendimizi ... Bunların dışında beni çok mutlu eden insanlar var.. Twitter üzerinden beni takip eden sevincime ortak olmak isteyen ve beni tebrik eden insanlar :) Kalbimi iyi yansıttığımı düşünüyorum onlar sayesinde.. En yakın dostlarımdan bile daha yakın olabildiğiniz için teşekkür ederim.. Yargılamadan sevebildiğiniz için... Sizinle duygularımı hiç çekinmeden paylaşabildiğim için Türkiye'nin yada Dünya'nın bir ucunda dahi olsanız ordan Masal'ı mutlu edebildiğiniz için... Sanal alemde dostluk olmaz diyenlere en büyük cevabım hemen alt satırlarda mevcut göz ucuyla bile baksan anlarsın ...Telefon açıp kutlayanlar ve whatsapp'tan yazılanları paylaşamıyorum haliyle ve gözümden kaçırdığım varsa affola ... Hepinize kalbime bu denli dokunabildiğiniz için teşekkür ederim.. 



 
 
 
 
 
 
 
Bu arada bir kaç msj aldım onlar kendilerini bilirler :) '' Kimsenin beni onaylamasına ihtiyacım yok.. Ben yaptıklarımı birilerinin dikkatini çeksin de beni yüceltsin diye yapmadım.. yapmıyorum .. Kalbimden ne geliyorsa öyle yaşıyorum... Sizde öyle yapın kalbinizdeki kötülüklerin ruhunuza verdiği ağırlıktan kurtulun... Çünkü bir zaman gelir kendi kalbin.. ruhunu, benliğini kemirmiş .. seni kaybetmişsin.. ! '' Unutmadan sanal alem için söylenebilecek en güzel söz söylenmiş : Maskeli balo.. ve onun sahte yüzleri ... ''


8 yorum :

  1. Gözün aydın masalım :D Il Woo ile artık canlı resim çekiniriz:)))

    YanıtlaSil
  2. En çok ben çekinirim kii :))) (kıskançlıktan öldü) Sawakom teşekkür ederimm :) Hınzır bakışlarımla ona şöyle diyeceğim : Seni ne zamandır bekliyorum biliyor musun ? :)))

    YanıtlaSil
  3. Ve nihayet üşengeçliğimi yıkıp buraya geldim. :D Bu haberi ilk senden öğrenmiştim, twitterde. :3 Bir Minoz olarak IlWoo'yu tanıyorum ve elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Yakın arkadaş oldukları için. Heheh. :P Ayrıca dizileri de bir harika~ Neyse uzatmayayım, sevincimiz hepimizin sevinci! Masal dedikleri gerçek olur mu ki? sorusuna şöyle cevap vererek tamamlıyorum yorumu. 'Masallar gerçek olur mu bilmiyorum ama, hayal dedikleri gerçek oluyor olsa gerek. :3'

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.. Çünkü benim için kıymetliler.. Minozlar ve ilwoozlar arasında onların dostluğundan dolayı bir yakınlık var malum :) evrene verdiğin mesajın bir gün gelip seni bulacağına inananlardanım bugün bizlere geri döndü.. umarım yarında da diğer fanlar için bir ışık olur :) Çünkü gerçekten mutluluğumu anlatmaya doyamıyorum :)

      Sil
  4. Ya bir hi demezse :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En doğal hakkı derim :) Yani bir fanın yaptıklarını bir ''Aktör'' görüp cevap vermek zorunda değil

      Sil
  5. merhabalar ben yeşim :) Tesadüfen Jung İl Woo ile ilgili haberleri araştırırken buldum bu bloğu ve hoşuma gitti :) Bende koyu bi Jung İl woo hayranıyımdır oyunculuguyla tatlılığıyla beni kendisine bağlayan koreli oppalarımdan biridir kendisi :) Herşeyiyle çok merak ettiğim birisi.. Yeni projelerini,aşk hayatını,ailesini yakından takip edebiliceğim bi site bulabilmek için çıldırıyorum ama malesef korece bilmedigim için kore sayfalarına bakınamıyorum.. Belki burdan öğrenebilirim hayatıyla ilgili gelişmeleri diye düşündüm o yüzdende takip etmeye başladım şuandan itibaren :) Bu arada böyle konuşuyorum diye gelir gelmez beni yolmazsın umarım KORE MASALI :D Sende çok çok çok koyu bi fansın bloktan anladıgım kadarıyla arıtk kardeş kardeş severiz birlikte Jung İl Woo yu olmazmı :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Yeşimcim :) Herkesi sevebilme potansiyelim var ancak İlwoo sevenleri daha bi fazla sevdiğimi twitter'dan takip ediyosan anlamış olman lazımdı :) ne diye yolacakmışım seni aşkolsunn :) İlwoozların facebook fan sayfası da var ordan da mutlaka takip etmelisin haberleri benim blog'um ve twitter adresim biraz fangöööörlük kokuyo :) Samimi düşüncelerin için teşekkür ederim.. Umarım blogun sana yararı olur birazcık dahi olsa keyifli anlar yaşatabilir :)

    YanıtlaSil